Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A dízelmotor halála (videó)

dízel motor meghibásodás diesel motor orosz autók füstölő dízel
A füstfüggönyben veszélyes közlekedni.

Így néz ki, ha nem áll le a dízelmotor
Oroszországban a dízelmotorral szerelt járművek többsége bőven túl van a kötelező karbantartási időszakon, ennek ellenére csak nagyon ritkán viszik őket szervizbe. A dízel üzemű járműveknél, a régebbi típusoknál, nincs szükség elektromos áramra a motor működtetéséhez, annál nagyobb szükség van rá, a leállításhoz. Meghibásodás esetén addig jár a motor, amíg meg nem szakad az üzemanyag utánpótlása. Ha pedig üzemanyag kerül a jármű kipufogórendszerébe is, akkor ilyen ködfelhőbe burkolózik a környék.

0 Tovább

Az orosz TERMINÁTOR utoléri a terepjárót is

kelet oroszország rendőr terminátor autó
Utolérte a száguldó autót a rendőr!

Írtam már arról, hogy Keleten nagyon rosszak az utak, és rosszul felszereltek a rendőrök. A rossz munkakörülményeknek köszönhetően a rend őrei evolúciós ugrást hajtottak végre. Mivel helyenként a bűnözők is rosszul felszereltek, ezért megtanulták gyalog, vagy futva utolérni az autójukat. Nem hiszi? Nézze meg ezt a videót :)

0 Tovább

...és akkor a teherautó letarolta a szembejövőket. (videó)

Vonat vs Kamion vadkelelet
Milyik az erősebb?

Oroszországban a baleset mindenperces dolog. A rendőrök híresen korrumpálhatóak, ezért minden autós, ha teheti, szerel a autójába videóregisztrátort. Ez egy nagyon hasznos készülék, mert így mi is tudunk egy jót... borzongani (szórakozni). Annyira sok baleset van, hogy havi rendszerességgel adnak ki válogarásokat a felvett esetekről. Itt a 2015 márciusi válogatás látható. A videón látható szörnyű baleseteknek, nem voltak súlyos sérültjei, ezért ajánlom bátran mindenkinek. Csoda, hogy élnek.

0 Tovább

Vadkelet

blogavatar

Furcsaságok a Szovjetunió volt tagállamaiból, keletről. Szolgáltatások, SEO és honlapoptimalizálás ivóvíz kezelés, fertőtlenítés, kárpitos témakörben. Ukrajna, Kárpátalja, Budapest és a nagyvilág hírei és érdekességei.

Utolsó kommentek